Què fem

Estudis de Feng Shui

El Feng Shui és una tècnica mil·lenària d'origen oriental procedent de la filosofia taoista que treballa l'equilibri energètic de l'espai amb la persona i el seu entorn. Es tradueix com "vent i aigua".

Avui en dia som molts els professionals del món de l'arquitectura i l’interiorisme que apliquem aquesta tècnica per dissenyar d'una manera més conscient i respectuosa amb el nostre entorn.

Un estudi de Feng Shui Professional té com a principal objectiu conèixer les característiques energètiques de l'espai, del seu entorn i de les persones que l'habiten.

Durant el procés d'estudi i aplicació ens ajuda a millorar el nostre hàbitat, ja que es treballa des del conjunt, connectant espai, entorn i persona.
+informació

Estudis de geobiologia i biohabitabilitat

Actualment li donem importància a la nostra salut per mitjà d'un estil de vida saludable, tenim cura de la nostra alimentació, fem esport, valorem un bon descans però, de vegades, oblidem que la nostra casa o lloc de treball és fonamental per obtenir un major benefici. Els espais que habitem també estan subjectes a aquestes influències que acaben afectant al nostre sistema biològic i alterant la nostra salut física i psíquica.

Des d'Espai Feng Shui desenvolupem estudis de Geobiologia i Biohabitabilitat, on assessorem als nostres clients a l'hora de millorar els seus espais a través del diagnòstic del seu hàbitat i aportant les pautes necessàries per millorar i protegir la seva salut.
+informació

Assessoria en projectes d'arquitectura i interiorisme

Aplicant el Feng Shui i la biohabitabilitat a l'hora de projectar un espai, aconseguirem crear espais únics, més saludables i integrals segons les seves necessitats energètiques.

A Espai Feng Shui assessorem als tècnics de la construcció, reformes e interiorisme amb l'objectiu d'aportar un valor afegit als projectes.

Cada estudi és únic. Treballem durant el procés de creació amb els dissenyadors per facilitar el desenvolupament del projecte i que aquest estigui més connectat amb les necessitats reals tant de l’espai com de les persones que l’habitaran.

T'ajudem a trobar el teu espai saludable

Som conscients que la compra o lloguer d'un habitatge és una decisió molt important i que requereix de molts factors a l'hora de triar. És essencial que la nostra casa ens representi i ens recolzi en el nostre dia a dia. És per això de la importància que sigui un espai saludable i una llar que flueixi amb nosaltres.

A nivell laboral també és molt important triar un bon local o espai de treball que vagi en sintonia amb el nostre projecte i equip de treball.

En aquesta decisió tan important t'ajudem a triar la millor opció per viure i treballar, ja que els nostres espais ens representen... i que millor manera que vagin en sintonia amb la nostra essència?