Estudis de Feng Shui

ESTUDIS DE FENG SHUI PER HABITATGES

De forma senzilla, es pot aconseguir un habitatge que no només ens agradi, sinó que ens doni suport en els nostres projectes i forma de vida.

Potenciar cada zona del nostre habitatge farà que millorem l'energia de la casa i que aquesta flueixi en el nostre benefici aconseguint un habitatge més sa i pròsper. En essència, crearem una veritable llar on desconnectar i connectar amb nosaltres mateixos.

3d-rendering-illustration-little-tree-260nw-1223288032

wellness

Des de consultes de psicologia, consultes de teràpies naturals, clíniques convencionals, clíniques estètiques, clíniques de fertilitat, hotels- clínica, hotels amb Spa...

El Feng Shui és especialment sensible amb aquest sector, doncs treballa des d’una mirada integral la salut i benestar dels seus clients i inverteixen molta energia en crear uns espais adequats per la correcta experiència dels seus usuaris. Potenciem cada espai per aconseguir la seva millor vibració que beneficia tant a usuaris com als professionals.

ESTUDIS DE FENG SHUI PER EMPRESES I COMERÇOS

Desenvolupem estudis per millorar el teu negoci, ja siguin oficines com locals comercials. Estudiant l'espai podem determinar quines zones són més adients per a cada activitat i quins elements són més favorables per a que l'energia flueixi en la línia del negoci.

Aplicar el Feng Shui a l'empresa afavoreix a la millora de les relacions interpersonals entre treballadores, alhora que es potencia la prosperitat del negoci.

Com és el nostre servei de Feng Shui Clàssic

OBJECTIUS D’UN ESTUDI DE FENG SHUI