Quan aplicar el feng shui?

Un estudi de Feng Shui té com a objectiu conèixer les característiques energètiques i factors mediambientals dels espais per millorar-los. D’aquesta manera s’aconsegueix un hàbitat saludable que millora les condicions de vida de les persones que l’habiten. El Feng Shui és la medicina de l’hàbitat.

Es pot aplicar sempre que vulguem millorar un espai, el seu entorn i també a nivell personal. No cal que s’hagi de passar per una reforma, ja que de manera senzilla es pot crear un ambient saludable i que vagi més en sintonia amb un mateix. Imagines canviar el teu entorn sense haver de canviar de casa?.

Per a la construcció d’un habitatge, espai d‘obra nova o reforma és important fer abans un estudi previ d’anàlisi per tenir en compte tant el mapa energètic de l’espai, la ubicació, com els factors d’influència. D’aquesta manera es pot treballar des de zero abans i durant el procés de disseny per tenir en compte la distribució més adequada segons el mapa energètic del futur espai, la ubicació de portes i obertures de façana i els materials d’acabat, a banda d’altres factors que també es tenen en compte per treballar en espais ja construïts.

T’has preguntat alguna vegada per què ens sentim a gust en uns espais més que en uns altres?
Això es deu a les energies dels propis espais, però també a les emocions personals que flueixen en l’entorn. Si un espai és saludable, és perquè es té cura d’aquest. Sempre serà un plaer ser-hi i alhora ens ajudarà a projectar-nos en els nostres àmbits.

Per què triem uns espais, encara que aquests no ens beneficiïn?
Perquè les energies del lloc connecten amb les nostres. És per això que ens sentim atrets i acabem en uns entorns concrets en determinats moments de la nostra vida, ja que les energies s’atrauen. Per això és important tenir en compte el Feng Shui a l’hora de comprar o llogar un habitatge, estudi, local o oficines de treball. Doncs tenint en compte la informació de l’espai i com ens pot afectar, es pot determinar si és l’adequat per nosaltres, si es podria millorar o si és preferible buscar una altra opció que ens afavoreixi a nivell personal o professional.

El Feng Shui clàssic és una eina molt útil per millorar l’entorn de treball i ajuda a que aquest sigui més pròsper. És per això de la importància de tenir-ho en compte també en els negocis. En propers articles parlarem més extensament dels beneficis d’aplicar el Feng Shui a la teva empresa.
El Feng Shui ens ajuda a conèixer millor els espais que habitem. És un viatge a l’interior d’un mateix, on el nostre espai es el reflex del nostre estat interior.