Negocis i Feng Shui

Negocis i Feng Shui

A l’era digital, una empresa ha de ser innovadora, treballar molt bé la marca, les necessitats i l’atenció al client, sense oblidar-nos de treballar amb personal qualificat. És així com avui més que mai als negocis és important adaptar-se i renovar-se contínuament.

A banda d’aquests factors, no hem d’oblidar que com a consumidors d’avui en dia som més exigents i no ens conformem amb qualsevol producte. Ara es valora més viure una experiència, sentir i emocionar-nos amb les nostres eleccions. Per això és important tenir-ho en compte per marcar la diferència i donar un valor afegit al nostre negoci.

Una empresa que aposta per aplicar el Feng Shui al seu negoci té en compte aquesta part emocional i alhora aconsegueix millorar molts aspectes, que a primera vista poden semblar molt subtils, però que marquen la diferència.

Un dels factors que s’aprecia des de la seva aplicació és que es crea un ambient de treball molt més agradable, facilitant la comunicació entre els treballadors i alhora més eficàcia i fluïdesa per a l’entrada de clients.

Estudiar un negoci des de la seva essència i tenint en compte la seva ubicació, implica determinar quins espais són més favorables per desenvolupar una activitat o una altra, ja que hi ha zones amb una energia determinada que van millor per treballar uns aspectes o d’altres.

En aquest sentit, tenim en compte el tipus de negoci, el treball que exerceix cada treballador així com a on ubicar els responsables perquè estiguin en una bona zona, afavorint el seu empoderament i alhora la seva eficiència en el treball que exerceixen.

A locals comercials, per exemple, es determina la millor ubicació per a la caixa, la zona de vendes i l’atenció al client. A les oficines és important com ubiquem les taules de treball. Per als responsables del negoci és important que la taula quedi orientada per tenir visió a la porta de l’entrada i que asseguts tinguin una paret o una prestatgeria que els proporcioni recolçament i suport.

Tenint en compte aquests aspectes i d’altres, es treballa decorant amb els elements i les formes més favorables tant en mobiliari, materials i paleta de colors per equilibrar i potenciar el negoci dins del seu espai.

A l’hora d’escollir un habitatge, és més interessant estudiar els espais abans de llogar i encara més abans de comprar. Per a les oficines o locals comercials és igual d’important tenir-ho en compte, ja que, depenent del mapa energètic, la seva ubicació i distribució, podem saber per endavant si és favorable per a l’activitat que volem exercir. Aquests aspectes són fonamentals per treballar amb una bona base, ja que l’espai anirà més en sintonia amb el negoci i es crearà una sinergia activitat-espai més favorable.

També és important tenir en compte que es treballarà de manera diferent una oficina o local ja constituït que un que estigui per reformar, ja que aquest darrer donarà més joc a l’hora d’aplicar pautes per treure el màxim profit als espais.

No hi ha dubte que avui en dia els negocis tenen cada cop més en compte el Feng Shui per a la seva projecció. Partint de la base que el primer objectiu és l’empoderament i el benestar dels treballadors, és un fet que l’ambient millora notablement facilitant un entorn més saludable i pròsper.