ESTUDIS DE FENG SHUI PER HABITATGES

De forma senzilla, es pot aconseguir un habitatge que no només ens agradi, sinó que ens doni suport en els nostres projectes i forma de vida.

Potenciar cada zona del nostre habitatge farà que millorem l'energia de la casa i que aquesta flueixi en el nostre benefici aconseguint un habitatge més sa i pròsper. En essència, crearem una veritable llar on desconnectar i connectar amb nosaltres mateixos.

3d-rendering-illustration-little-tree-260nw-1223288032

wellness

Des de consultes de psicologia, consultes de teràpies naturals, clíniques convencionals, clíniques estètiques, clíniques de fertilitat, hotels- clínica, hotels amb Spa...

El Feng Shui és especialment sensible amb aquest sector, doncs treballa des d’una mirada integral la salut i benestar dels seus clients i inverteixen molta energia en crear uns espais adequats per la correcta experiència dels seus usuaris. Potenciem cada espai per aconseguir la seva millor vibració que beneficia tant a usuaris com als professionals.

ESTUDIS DE FENG SHUI PER EMPRESES I COMERÇOS

Desenvolupem estudis per millorar el teu negoci, ja siguin oficines com locals comercials. Estudiant l'espai podem determinar quines zones són més adients per a cada activitat i quins elements són més favorables per a que l'energia flueixi en la línia del negoci.

Aplicar el Feng Shui a l'empresa afavoreix a la millora de les relacions interpersonals entre treballadores, alhora que es potencia la prosperitat del negoci.

Com és el nostre servei de Feng Shui Clàssic

OBJECTIUS D’UN ESTUDI DE FENG SHUI